اشغالگری اسراییل، ادامه سیاست‌های توسعه‌طلبانه

اشغالگری اسراییل، ادامه سیاست‌های توسعه‌طلبانه

شبکه ۱۳عبری اعلام کرد رهبران سیاسی در جلسه‌ای که با نتانیاهو داشتند خواستند تا مناطقی از جنوب لبنان در اشغال اسراییل بماند.

از مهم ترین این مناطق، جبل بلاط است که ارتفاع آن موجب می شود مناطق فلسطین اشغالی از کوه میرون، کوه ادیر تا خلیج حیفا بدون دوربین قابل مشاهده باشد. حزب الله از این نقطه برای حمله به شهرک‌های اشغالی بدقت استفاده کرد.

رسانه عبری نوشت زیرساخت‌های حزب الله به خوبی استتار و مخفی شده و چالش سخت نیروهای عملیاتی در منطقه است.

حزب الله از ارتفاعات استراتژیک مشرف به منطقه غربی به عنوان پایگاهی برای شلیک موشک‌های ضد زره و خمپاره به خوبی استفاده کرد بطوری‌که در سمت اسراییل هرکسی سرش را بالا می‌آورد، با موشک ضد تانک هدف قرار می‌گرفت. این مناطق به حزب الله بالاترین میزان تسلط را داده بود.

علیرغم ضربه ارتش رژیم صهیونیستی به تسلیحات حزب الله در نبرد کنونی، تخمین زده می‌شود که هنوز توانایی‌ها و اطلاعات حزب الله به آن اجازه می‌دهد تهدیدی برای اسراییل باشد.

به ادعای منبع اسراییلی، حزب الله در این جنگ ۱۶۶۶ حمله انجام داد با میانگین روزی ۲۳ حمله. این حملات علیه ۲۱۱ پایگاه ارتش اسراییل، ۱۱۱ پادگان، ۴۲۰ مقر و ۱۴۷ مرکز مرزی، ۵۴۰ شهرک اشغالی، ۱۷ کارخانه سلاح و شرکت‌های تسلیحاتی و ده‌ها فرودگاه انجام شد. ۸۶ حمله با موشک هدایت شونده، ۱۶ حمله توسط تک تیرانداز و تیربار و ۱۱ حمله با سلاح‌های مستقیم‌زن انجام شده است.

امروز شبکه ۱۲ گزارش داد منابعی در هیئت دولت گفتند اسراییل تا سال‌ها از مناطقی در جنوب لبنان عقب نشینی نخواهد کرد.

گفته می‌شود آموس هوکشتاین صهیونیست، فرستاده آمریکا و ژنرال گاسپر جفرز فرمانده کمیته نظارت بر آتش بس، از طرح اسراییل برای اشغال ارتفاعات استراتژیک جنول لبنان حمایت کردند! تپه‌های جنگلی لبونه، جبل بلاط، و تپه محامص از جمله این مناطق هستند که به دشمن اجازه می‌دهند مناطق وسیعی از سرزمین‌های جنوب لبنان را زیر نظر داشته باشند.

تلاش دشمن برای ادامه اشغالگری در حالی است که تجربه سال‌ها تجاوز نشان داده مقاومت مردم، در هر شرایطی ادامه خواهد داشت و دشمن نتوانسته علیرغم حملات وحشیانه و سنگین، توان مقاومت را از بین ببرد. وجود نیروهای حزب الله پشت خطوط دشمن در جنوب لبنان، زنگ خطری است برای اشغالگران. ارتش متجاوز اشغالگر هم تاکنون به جای پیدا کردن زیرساختهای حزب الله به تخریب منازل مردم دست زده و دستاورد دیگری نداشته.

از طرف دیگر ثابت شد تنها مقاومت است که می‌تواند جلوی اشغالگران را بگیرد و ارتش و دولت لبنان حتی با وجود حمایت بین المللی، توان حفظ و پس گرفتن یک متر از یک روستای جنوب را هم ندارند.

۰ ۰ ۰ نظر ۱۰۹ بار مشاهده

دیدگاه‌ها

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

LIBANIRAN

اطلاعات و اخبار مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و گردشگری پیرامون لبنان
برای اطلاعات بیشتر به صفحه درباره پایگاه مراجعه فرمایید.

پربیننده ترین مطالب
پیوندها