رژیم صهیونیستی با انتشار اطلاعیههایی از مردم میخواهد از فلان ساختمان سریعا خارج شوند تا آن را به بهانه اینکه توسط حزب الله استفاده می شود، هدف قرار دهد.
در این مورد باید بدانید عمده ساختمانهایی که مردم غیرنظامی هدف قرار گرفته و به شهادت میرسند بدون هشدار هدف قرار میگیرد.
بسیاری از ساختمانهای بمباران شده، هیچ ربطی به حزب الله ندارد و حتی گاهی، منزل یک نیروی ساده حزب الله هم در آن نیست چه برسد که در آپارتمانش یا انباری، یک قطعه سلاح مثل کلاشینکوف داشته باشد. در بسیاری از ساختمانها و انبارهای نیروهای احزاب تندروی مسیحی (همپیمانان علنی اسراییل در گذشته و مخفیانه کنونی) مقادیر زیادی سلاح سبک و سنگین و مهمات وجود دارد ولی کاری به آنها ندارند.
پس چرا ارتش صهیونیستی گاهی دو سه ساختمان را هشدار داده و بعد بمباران میکنند؟
یک کارشناس هوش مصنوعی چنین توضیح داده است:
این کار به خاطر نگرانی برای جان افراد نیست، بلکه پایگاه داده دشمن را آپدیت میکند. واحد مسئول این کارFOD (پیگیری و نظارت و نابودی) است.
چرا هشدار برای زمان محدودی داده می شود؟ (مثلا میگویند تا یک ربع بعد میزنیم)
علتش واضح است: هنگام هشدار، دو ماهواره و سه پهپاد بر فراز منطقه حضور دارند. به محض صدور هشدار، سیستم به کار میافتد و خودروها، افراد و رایانه و موبایل و تلوزیونهای هوشمند را زیر نظر میگیرد. تعداد خودروهایی که سریع به مکان مورد نظر میرسند و از آنجا میروند محاسبه میشود. یکی از پهپادها از سیستم gps برای مکانیابی mac استفاده میکند و در عرض چند دقیقه، هوش مصنوعی، اطلاعات جدید را با اطلاعات شرکتهای سازنده وسایل هوشمند و دیتابیس خودروهای لبنان مقایسه میکند. اگر خودروی صاحب خانه بود، اطلاعات به واحد نظارت ارسال می شود. اگر هویتش مشخص شد به عنوان هدف تعیین میشود. طی شش دقیقه هوش مصنوعی تاریخچه حرکت خودرو را از ماهواره دریافت میکند و مسیرهای سالیان پیش خودرو دنبال میشود. اگر معلوم شد در یکی از مکانهای مرتبط با حزب الله که ۲۳۶۵ عدد ثبت شده توقف داشته، به لیست ترور اضافه میشود.
در همین زمان پهپاد دیگری تلفنهای موجود در منطقه را اسکن میکند تا اسم و تصویر صاحب هر تلفن را با خودرو تطبیق دهد. همان تکنیک برای بررسی تاریخچه حرکت شخص دنبال میشود. اگر صاحب تلفن هدف تشخیص داده شد، (کسی مثل من که وارد ساختمانی از حزب الله شده هرچند شبکه معارف باشد یا دفتر فرهنگی یا بیمارستان یا دانشگاه) اتوماتیک تاریخچه سیستم gps او و تماسهایش مورد نفوذ قرار گرفته و بدست میآید. گاهی دوربین گوشی هم فعال شده و از آن استفاده میکنند. سپس هدف را به دو واحد معرفی میکنند. یکی از آنها تعیین میکند چه کسی در نزدیکی اوست و محیط اطرافش با همان سیستم اسکن میشود.
علاوه بر آن یکی از پهپادها تمام وسایل هوشمن مثل تلفن و رایانه و تلوزیون را بررسی میکند تا دروبین و میکروفون آنها را در اختیار بگیرد. علاوه بر اینها با دوربینهای مادون قرمز، فراریها تعقیب میشوند تا به جای جدید برسند. بدین ترتیب ارتش آدمکش، با هر هشدار ۳۰۰ تا ۴۰۰ هدف جدید کشف می کند.
پ.ن: منبع این مطلب یک متخصص هوش مصنوعی اعلام شده که در اروپا تحصیل میکند. ممکن است اطلاعات این متن کامل نباشد یا کاملا مطابق واقعیت نباشد. اما چارچوب کلی موضوع درست است. خیلیها میگویند نفوذ در لبنان زیاد است و برای همین فرماندهان راحت ترور میشوند. خیر، شیوه عمل حزب الله به گونهای بود که جاسوس نمیتواند به حلقههای دیگر دسترسی داشته باشد و دوستان حزب الله هم به وجود جاسوس آن هم به این حجم و تعداد اعتقاد ندارند و بر این باورند که تفاوت سطح تکنولوژی موجب دستیابی به اطلاعات است.
رژیم صهیونیستی پس از جنگ ۲۰۰۶ و شکستی که متحمل شد، ۱۸ سال فرصت را غنیمت شمرده و اطلاعات جمع کرده است. پایگاه اطلاعاتی آنان با انفجار اطلاعات مواجه است و مدیریت و استفاده از آن را به هوش مصنوعی سپردهاند. بدین ترتیب کسی که تلفن همراهش نباشد، یا فقط ساعتهای مشخصی در خانهاش روشن و استفاده شود، نیروی حزب الله تعیین شده و هدف قرار میگیرد.
در تایید اینکه هدف دشمن از اعلام هشدار، انسان دوستی نیست، باید گفت همیشه تعداد بمبارانها بیشتر از تعداد هشدارها است؛ یعنی هشدار برای سه ساحتمان صادر شده اما ۶ یا هشت ساختمان را میزنند.
دیدگاهها (۱)
Z.h
۱۲ آبان ۰۳ ، ۰۰:۳۷
سلام ...یادمه سالها پیش که نوجوان بودم مزار یک شهید لبنانی را در بهشت زهرا اتفاقی پیدا کردم و تا مدتها برای زیارتش هرهفته میرفتم ،حتی کلید صندوق بالای مزار دستم بود و به سلیقه خودم تزئین کرده بودم و حال و هوای خاصی داشتم اونجا ، یکبار بطور اتفاقی در مزار ۷۲ تن متوجه شدم زائران لبنانی حضور دارن ،آنقدر ذوق کردم رفتم هرطور بود باهاشون ارتباط گرفتم و حرف میزدیم و سعی کردم بهشون بگم مزار شهیدشون همون نزدیکه و بیان تا نشون بدم ، ولی مسئول ایرانی که همراهشون بود بقدری بداخلاق و بی حوصله و بی ادب بود که تلخی اون روز هنوزم باهامه ، اونقدر با لحن عصبی و ناجور بخورد کرد و دعوا کرد که اصلا چرا سمت اینا اومدی ،حالا من یک نوجوان پرشور و عاطفه ،...چقدر حالم گرفته شد ، پیرو مطلبی که درکانال نوشتید ابراز نگرانی از نحوه مواجهه با مجروحان لبنانی یاد آن روز در بهشت زهرا افتادم و یک عده آدم بی اخلاق عصبی که شدن مسئول ولی بیشتر مسئول گند زدن و خرابکاری هستن