در سالگرد ابتکار بنزینی دولت امنیتی دکتر حسن روحانی، خاطره ای را نقل کنم که نشان می دهد داستان هر چه که بود، چقدر هنوز در روایت و رسانه ضعیفیم.
پارسال بعد از حوادث آبان، در بیروت جایی بودم که یکی از سرداران سپاه آمده بود و به مسئول آنجا توضیح میداد که در ایران چه خبر بوده. از حرکتهای سازمان یافته و تاکتیکهای ویژه برای اغتشاش و آتش افروزی در بانکها میگفت که برای اولین بار با آنها روبرو شده بودند.
شاید هنوز برای شما نگفته باشند، اما در نبرد نیروهای امنیتی و تروریستهایی که به پالایشگاه حمله کرده بودند، بچههای ما را با آرپی جی زدند.
قرار بود ایران ونزوئلا شود، به بهانه اعتراض به افزایش قیمت بنزین، تولیدات پتروشیمی متوقف شود. آن وقت دولت ما در اقدامی که با هیچ معیار عقلی و علمی و اقتصادی و حتی دیکتاتوری قابل دفاع نبود، روی درد مردم بنزین ریخت و کبریت کشید.
شکی نیست که همه کشته شدگان آبان مزدور و جاسوس نبودهاند، و شکی نیست که بسیاری از آنها را مزدورانی کشتند که داخل جمعیت بودند، با شاتگانها و سلاحهای تولید ترکیه، که یکی از دوستان، خودش شاهد ماجرا بود. شک هم ندارم که تعداد شهدای نیروهای انتظامی و سپاه، فقط آن پنج شش نفری نبود که اعلام شد. هر چه بود، باز هم مردم را غریبه دانستند و داستان درست را، روایت نکردند.
روایت آبان
دوشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۰۹:۱۰ ب.ظ
محمود علوی
اطلاعات و اخبار مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و گردشگری پیرامون لبنان
برای اطلاعات بیشتر به صفحه درباره پایگاه مراجعه فرمایید.
دستهبندی
-
آشنایی با لبنان
(۷۱۴)-
فرهنگ و آداب و رسوم
(۹۸)-
غذای لبنانی
(۱۲)
-
-
اقتصاد و تجارت
(۱۳۴) -
سیاست
(۲۶۰) -
مقاومت
(۳۷۱) -
مذاهب و طوایف
(۶۵) -
توریسم
(۳۴)
-
-
اخلاق و دین
(۲۱۳) -
امام موسی صدر
(۹۲) -
دنیای دیجیتال
(۲۷) -
راهنمای ایرانیان در لبنان
(۷۶) -
شخصی - درباره ما
(۵۶) -
اخبار
(۳۴۱) -
ایران
(۷۹) -
سفرنامه و لبنان گردی
(۲۸)
دیدگاهها (۱)
محمد
۱۵ بهمن ۹۹ ، ۰۰:۵۵
خیلی ناجور بود.مردم عادی به کنار ولی بعضی ها سازمان یافته با کلاش و سلاح های جنگی اومده بودن.به ما که از ساعت ۱۱ صبح تا ۷ عصر از طرف اغتشاش گرها تیراندازی شد.اجازه مقابله ندادن تا ۷ بعداز ظهر.بعدش هم فقط تیر هوایی زدیم که متفرق بشن . البته اونی که سلاح دستش میگیره روبروی نیروی حافظ جون و مال و ناموس مردم رو باید با تیر زد.
پاسخ:
۱۶ بهمن ۹۹، ۲۲:۰۹