هرچند اقبال و علاقه برخی پسران ایرانی برای ازدواج با دختر لبنانی زیاد است اما دختران ایرانی ای هم هستند که علاقه دارند با پسر لبنانی ازدواج کنند. قبلا نکات مختلفی درباره ازدواج نوشته شد که می توانید مراجعه کنید اما در این مطلب قصد داریم مشکلات ازدواج دختر ایرانی با مرد خارجی (اتباع خارجه) را بیان کنیم.
برابر ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی و همینطور تجربه یک خانم ایرانی که همسر لبنانی دارد، قانونی وجود دارد که به اتباع خارجه اجازه ازدواج با دختر ایرانی نمی دهد و به واسطه این قانون، مرد خارجی اول باید با مراجعه با وزارت کشور، برای ازدواج با دختر ایرانی مجوز بگیرد! وگرنه دادگاهی شده و علاوه بر یک سال تا 3 سال حبس، جریمه مالی خواهد داشت. پس خارجی ها یادشان نرود که قبل از دیدن پدر دختر، نزد پدر کشور بروند و پروانه ازدواج بگیرند! از طرف دیگر ثبت ازدواج بسیار زمان بر و با کارشکنی همراه است. این خانم هموطن اظهار داشت برای ثبت ازدواجشان در ایران پس از طی یک پروسه طولانی، جمعا 9 میلیون تومان هزینه کرده اند.
لازم به ذکر است همسر ایشان ممنوع الخروج خواهد بود تا یا مهریه را بپردازد یا هر بار اجازه نامه از همسر ارائه دهد. هر بار خروج از کشور هم باید با مجوز پلیس باشد. یعنی به قسمت اتباع خارجه مراجعه و با پرداخت مبلغی، خروجی می گیرند.
اقامت فرزندان هم یکی از مشکلات اساسی است. خانمی که فرزندش مریض بود، موقع تجدید اقامت به وی گفتند برو وقتی حال بچه خوب شد بیا. وقتی یک ماه بعد رفت، بابت این تاخیر که خودشان سبب شده بودند، 2 میلیون تومان از وی جریمه گرفتند.
مشکلات مختلف زنان ایرانی و فرزندانشان زیاد است و تمامی ندارد. حتی در ثبت نام مدارس و ثبت مالیکت ماشین یا ملک دچار مشکل می شوند.
عجیب است که کشور اسلامی ما به جای مساعدت مسلمانان، شهروندان خودش را هم اذیت می کند. آن وقت بسیاری از مسئولین و شخصیت هایی که دم از اسلام می زنند، برای به دنیا آوردن فرزند دلبندشان به بلاد کفر می روند! و به راحتی تابعیت خارجی برای فرزندشان کسب می کنند. اگر ما ام القرای اسلام و تشیع هستیم، چرا مسلمانان و شیعیان خارجی را آدم به حساب نمی آوریم؟ سوالی که باید از مسئولان، سیاست گذاران، حوزه های علمیه و فرهیختگان کشور پرسید!
ازدواج دختر ایرانی با اتباع خارجی
جمعه, ۱۵ تیر ۱۳۹۷، ۰۱:۳۳ ب.ظ
محمود علوی
اطلاعات و اخبار مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و گردشگری پیرامون لبنان
برای اطلاعات بیشتر به صفحه درباره پایگاه مراجعه فرمایید.
دستهبندی
-
آشنایی با لبنان
(۷۲۰)-
فرهنگ و آداب و رسوم
(۹۸)-
غذای لبنانی
(۱۲)
-
-
اقتصاد و تجارت
(۱۳۴) -
سیاست
(۲۶۳) -
مقاومت
(۳۷۷) -
مذاهب و طوایف
(۶۵) -
توریسم
(۳۵)
-
-
اخلاق و دین
(۲۱۳) -
امام موسی صدر
(۹۲) -
دنیای دیجیتال
(۲۷) -
راهنمای ایرانیان در لبنان
(۷۶) -
شخصی - درباره ما
(۵۶) -
اخبار
(۳۴۷) -
ایران
(۷۹) -
سفرنامه و لبنان گردی
(۲۸)
دیدگاهها (۵)
مسعود
۱۶ تیر ۹۷ ، ۱۲:۳۹
پاسخ:
۱۷ تیر ۹۷، ۱۵:۴۴
صادق
۱۷ تیر ۹۷ ، ۲۲:۵۴
نیلوفر
۰۷ خرداد ۹۸ ، ۲۲:۳۵
پاسخ:
۹ خرداد ۹۸، ۱۰:۴۳
نگار
۰۵ ارديبهشت ۹۹ ، ۲۱:۵۵
من خودم طلبه ام عمو محمود و بشدت درموردهمین موضوع بحث داریم توی حوزه
بنظرم زیادی دارن سخت میگیرن
فرزانه
۲۹ تیر ۹۹ ، ۰۲:۰۳
باورتون میشه یک سری از قوانین از زمان تشکیل مجلس ملی (دوره قاجار) هیچ تغییری نکرده و همچنان ثابته!؟
من درمورد شرایط ازدواج کارکنان وزارت خارجه با اتباع خارجی که میخوندم ، جالب بود که قانونش مال دوره پهلویه و هیچ تغییری هم نکرده.
خب متاسفانه وقتی نماینده های ما بیشتر دغدغه ی افزایش حقوق و مزایای خودشونو دارن دیگه وقت نمیکنن به تغییر و تصویب قوانین دیگه بپردازن!